sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Muuttoapu-, muuttopalvelu- ja apumiespalvelua Tampereella Pirkkalassa Nokialla Ylöjärvellä niin kotitalouksille kuin yhteisöillekin ennakkomaksuilla yksityisille ja tilimaksut vain luottohäiriöttömiltä yrityksiltä


Muuttoapu-, muuttopalvelu- ja apumiespalvelua Tampereella Pirkkalassa Nokialla Ylöjärvellä niin kotitalouksille kuin yhteisöillekin ennakkomaksuilla yksityisille ja tilimaksut vain luottohäiriöttömiltä yrityksiltä 

Ottakaa reippaasti yhteyttä ja tehkää tarjous / tiedustelu. Muistakaa että vain tilausvahvistus-otsikolla sähköpostiin etenemme: 

Puhelin ja tekstari: 044-3380291 
e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Hintamme 40-65 €/alkava tunti riippuen aikatauluista ja kiireistämme, sekä siitä joutuuko järjestämään lisätyövoimaa vai riittääkö yksi apumies. 

Maksut käteismaksulla yleensä ennakkomaksuina, luottohäiriöttömältä suostumme laskutukseen eräpäivä heti. Tampereen keskustan ulkopuolisille bensakorvausta / kilometrikorvausta, jos 5 km:ä kauempana Tampereen keskustasta.


(+ blogissa mahdollisesti olevista erheistä tai palautetta blogista niin ylläpidon sähköposti on muuttopalvelua@gmail.com)

-------------------------------------------------
 ... käsi nousee kiireen ja taakankin keskellä ;) tervehdykseen ;) Tapaamisiin?


----------------
Olemme valppaina kuin hiirihaukka auttaessamme muutoissanne kantoapuna





Muuttopalvelua kantoapua muuttohinne yhteisen sopimuksen perusteella Tampereen talousalueella Pirkanmaalla
---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti